Restaurant

Beliggenhet og eksteriør

Marna Café ligger sentralt plassert på brygge i Mandal. Restauranten har 120 sitteplasser inne, med en hyggelig og maritim atmosfære. I tillegg har restauranten et stort uteområde med 140 sitteplasser ut mot Mandalselva. 80 av disse finner du på vår flotte lekter som ligger fortøyd ved bryggen inntil restauranten vår. Her kan du i sommerhalvåret sitte og nyte god mat og drikke i flotte omgivelser. Lekteren stenges ned vinterstid, men resten av uteområdet er rigget med tak, vegger, varmelamper og et stort utvalg pledd og skinn som gjør at opplevelsen av å sitte ute blir bra hele året.

Menykonseptet

På matsiden har Marna Café alltid vært amerikansk inspirert, med hovedvekt på store saftige biffer og burgere. Men vi serverer også pastaretter, salater, fisk og skalldyr. Store deler av vår meny tilberedes i en spansk Josper kullovn, som gjør at maten blir preget på en helt spesiell måte. Biffer og burgere stekes på høy temperatur i kortere tid, noe som gjør at sluttproduktet blir enda bedre og enda mer saftig. Vi passer alltid på at maten vår er lokalt tilpasset, og har derfor stort fokus på å bruke lokal fisk og skalldyr, da spesielt sommerstid.

Konsepter

I en liten by som Mandal, er det viktig å ha flere ben å stå på for å kunne drive restaurant på helårsbasis, og med sikre og gode arbeidsplasser året igjennom. Derfor består driften vår av flere konsepter:

  • Restaurant med lunsj, småretter og hovedretter.
  • Dinnershows hvor mat og underholdning sammen skaper den perfekte helaften.
  • Mandals mest populære juleshowtilbud med ca. 2000 solgte billetter hvert år.
  • Utendørs sommerkonserter to ganger i uka hele sommeren igjennom.
  • Selskapslokaler hvor vi driver Stjerna Beachclub & Selskaper som er Mandals mest populære selskapslokale med plass til 180 gjester. Dette i tillegg til vårt selskapslokale i 2. etasje.
  • Catering av store og små selskaper. Enten kan vi levere hele selskapet med telt, bord, benker, service, kokk og det som trengs. Eller du kan kun få maten levert, eventuelt at vi kommer ut til deg og tilbereder den.